macProVideo.com
Forums
  • VanDyck
    Posts: 37
    Joined: Sep 25th, 2007, 05:25
    201: Initial adjustment in the Tempo Track.
    Kinda curious. In the very first chapter of this new and very useful video masterclass, Steve emphatically says that the tempo line in the Tempo track (Global tracks) cannot be adjusted there, only in the Transport bar. Maybe I'm misunderstanding something here, but I can easily grab that very first node (in the Tempo track) to adjust the tempo up or down (with the tempo reading in the transport bar adjusting accordingly.) I can adjust the inital tempo setting in either location.
    Reply
  • VanDyck
    Posts: 37
    Joined: Sep 25th, 2007, 05:25
    Re: 201: Initial adjustment in the Tempo Track.
    I'm using Logic8. Is the issue I mentioned a hold over from Logic 7?
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: 201: Initial adjustment in the Tempo Track.
    [quote:27289]I'm using Logic8. Is the issue I mentioned a hold over from Logic 7?[/quote] No... It was possible to adjust tempo in the Global tracks using Logic 7. I haven't yet seen the Logic 201 video tutorials. Cheers Rounik
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: