macProVideo.com
Forums
  • toine
    Posts: 39
    Joined: Dec 19th, 2007, 06:21
    group settings
    Hi, I've tried before to make group settings for the mixer. I created a group and selected the required options I needed, like control volume for all members of the group. I also noticed that the name of the group in the channel strip was colorized or at least in Bold letters. Yesterday I tried to do the same, but it won't work, my text of the group in the channel strip won't color or isn't bold, and I can't control the volume for all my members. I instatiated a bus to each channel strip member, is that why it doesn't work? Or did I forget to check something else? I watched some tutorial again to figure out, but they did exactly the same as I. Thx for helping me once again. Antoine
    Reply
  • steveH
    Posts: 857
    Joined: Oct 17th, 2006, 05:19
    Re: group settings
    Did you accidentally activate the "group clutch"? Check your key commands.
    Reply
  • toine
    Posts: 39
    Joined: Dec 19th, 2007, 06:21
    Re: group settings
    Thx Steve, that was the problem !! And also thx for your tutorials they are great !!
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: