macProVideo.com
Forums
  • Kristoff
    Posts: 43
    Joined: Mar 10th, 2008, 07:52
    Multi output option
    Hi guys, I have a copy of Guru and FXpansion but I can not see the option to use them in multiple mode like you get with ultrabeat. Is there an option i need to check in Logic or am I missing something?
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: Multi output option
    Hi Kristoff, I don't have GURU but don't you get a similar option as I have for Stylus RMX in this picture? It should just appear like this: [img]http://img101.imageshack.us/img101/4291/picture1vw7.png[/img] Rounik
    Reply
  • Kristoff
    Posts: 43
    Joined: Mar 10th, 2008, 07:52
    Re: Multi output option
    I only have Mono or Stereo as my options. I also have stylus RMX and the issue is the same!
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: Multi output option
    Hi Kristoff, You need to update your instruments to the latest versions: Logic 8 needs Stylus RMX 1.6.1 and I believe the latest version of GURU is 1.5.12 If you already have the latest versions check that you have Universal Track mode ticked in Logic Pro > Preferences > Audio [img]http://img241.imageshack.us/img241/7457/picture2qe0.png[/img] Cheers Rounik
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: