macProVideo.com
Forums
  • Felorio
    Posts: 24
    Joined: Nov 13th, 2006, 08:29
    ESX24 Multi Malfunction?
    Hi I created an ESX24 Multi on a track... Then I clicked the '+' to make a aux, and then routed the toms to output 3-4... But now, when I try to solo or mute the new toms aux, It automaticly solos or mutes the main ESX24 instument channel. Also, if I move one fader, they both move. I want (need) separate control of these parameters. Is this a malfunction, or am I missing a step??? Thanks
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: ESX24 Multi Malfunction?
    Hi CuzCutz, Sounds like you either have both the EXS24 channel strip and the AUX CS selected in the Mixer (highlighted): [img]http://img95.imageshack.us/img95/5395/picture2o.png[/img] I which case deselect one of the Channel strips by shift clicking on it.... or you have assigned the EXS24 CS and the Aux CS to the same group: (see the yellow number in the grey box above the automation mode and pan pot) [img]http://img95.imageshack.us/img95/3843/picture3e.png[/img] In which case disable the group for one of the CS's by clicking in the Group box and unticking it... Let me know if this solves the issue. Cheers Rounik
    Reply
  • Felorio
    Posts: 24
    Joined: Nov 13th, 2006, 08:29
    Re: ESX24 Multi Malfunction?
    Duh!!!.. it was me with the mallfunction! just deselected one of the tracks and... thats it! I couldn't see that at 2:00am! Thanks alot Rounik
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: