macProVideo.com
Forums
  • Tonojaa
    Posts: 40
    Joined: Oct 28th, 2007, 05:45
    Logic 8 and Ableton Live 8
    Hello... I'm trying to rewire L8 & Live 8; I'm able to play Live 8 through Logic, but can't record. I set up an Aux channel in Logic's mixer, selected Ableton from the input, created a track in the Arrange window, but when I try to record its only showing midi data - no sound. Can someone please tell me how to do this or at least what key words to use for a search that will give me the info on MPV? (I've tried searching "Logic and Ableton", "rewire Ableton", and "rewire Logic", but with only a couple of hits that didn't help. Thanks in advance for any assistance. Nathan
    Reply
  • Tonojaa
    Posts: 40
    Joined: Oct 28th, 2007, 05:45
    Re: Logic 8 and Ableton Live 8
    Hello Again... please disregard this thread, I've solved my problem, everything's working fine now! Peace.
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: Logic 8 and Ableton Live 8
    Hi Soundwriter, Glad you've found the solution! Would you mind sharing it, so others in the future searching these forums with a similar issue can find the solution ;-) Thanks! Rounik
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: