macProVideo.com
Forums
  • Musicfox77
    Posts: 4
    Joined: Sep 21st, 2007, 08:48
    EZDrummer multi out midi to audio
    Hi! Is it possible
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: EZDrummer multi out midi to au...
    Hi Musicfox77 Welcome to the macProvideo forums. Yes, this is very possible. Do you want to render each multi-out from EZDrummer in realtime or offline? Basically, you can simply solo the track and choose File Bounce or in Logic 9, Bounce in Place or Bounce track in Place to do this. If you want to route the outputs to Aux channels and then to Audio Channels to record in realtime... well, it's also possible. In EZDrummer make sure to set different outputs for each channel. In the Mixer, Click on the + button (bottom of the EZDrummer Channel Strip) to create Aux Channels. In each Aux CS set the Output to it's own unused Bus. e.g. Bus 1, 2, 3 etc. Create the number of audio tracks needed in the Arrange. Se the Input in the I/O slot for each audio track to it's own Bus - following the Bus numbers you chose in the step above. Record enable all the audio channels/tracks and hit record. :) Rounik
    Reply
  • Musicfox77
    Posts: 4
    Joined: Sep 21st, 2007, 08:48
    Re: EZDrummer multi out midi to au...
    Thanks for the quick reply!
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: EZDrummer multi out midi to au...
    No problem! Let know if need any more help. Cheers Rounik
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: