macProVideo.com
Forums
  • spotlight
    Posts: 34
    Joined: Feb 24th, 2010, 01:23
    No sound from software instrument
    I have recorded loops, my voice and midi keyboard My question is: How come I can hear my voice and loops but not my software instrument? Thank you !
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: No sound from software instrum...
    Hi Spotlight, Is the MIDI region on the Software Insrtument track muted? or perhaps the track or channel strip itself? Do you have any channels/tracks soloed? You can check by opening the Mixer and clicking on the 'ALL' tab. Cheers Rounik
    Reply
  • spotlight
    Posts: 34
    Joined: Feb 24th, 2010, 01:23
    Re: No sound from software instrum...
    Thank you for the email. I have just noticed that I didn't set up grand piano for audio and therefore Logic didn't know what I wanted to do. Perhaps this was the reason. Now everything is working just fine. This kind of mistake won't happen again : ) Thank you for always being here for us
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: No sound from software instrum...
    Hi Spotlight, Glad you got to the bottom of the issue & thank you for your kind words :) Have a great day! Rounik
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: