macProVideo.com
Forums
  • Segejee
    Posts: 261
    Joined: Nov 10th, 2006, 11:49
    tape delay
    does anybody have the space delay setting for the tape delay plug-in?
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: tape delay
    I don't have a factory setting called 'Space Delay' for Tape Delay... :) R
    Reply
  • Segejee
    Posts: 261
    Joined: Nov 10th, 2006, 11:49
    Re: tape delay
    wasn't it in Logic 7?
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: tape delay
    perhaps... but I don't have Logic 7 on any system here to check it out. Anyone else running Logic 7 who can check this?
    Reply
  • Segejee
    Posts: 261
    Joined: Nov 10th, 2006, 11:49
    Re: tape delay
    does anybody know what the space delay setting is?
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: