macProVideo.com
Forums
  • Dixiviu
    Posts: 37
    Joined: Aug 7th, 2010, 03:43
    Mainstage Guitar Rigs
    Hello Forum, I would appreciate if someone could assist me with the following: I was watching Logic 303 TNT 2, April, chapter 54 and at around 5 minutes and 21 seconds, Steve holds down the option button and select the channel strip settings: Audio> 11 = Mainstage Guitar Rigs. To my surprise I could not find the Mainstage Guitar Rigs, on my system. I am running Logic 9.1.3 and have Mainstage installed in my applications folder. Has it been renamed or where should I start took look to get it up and running? Best/Chord123
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: Mainstage Guitar Rigs
    Hi Chord 123, I think since the latest updates to Logic, the channel strip settings have been moved around a bit - so in the latest version you won't find a folder named "Mainstage Guitar Rigs" but you'll find all the guitar based settings under 02 Electric Guitar etc Cheers R
    Reply
  • Dixiviu
    Posts: 37
    Joined: Aug 7th, 2010, 03:43
    Re: Mainstage Guitar Rigs
    Hi Rounik, Thanks for a swift reply :) Best/Chord123
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: Mainstage Guitar Rigs
    pleasure!
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: