macProVideo.com
Forums
  • Kimbone
    Posts: 18
    Joined: Nov 12th, 2007, 10:12
    crossfades
    greetings...I've been using Logic for many years now, and just ran across a new glitch. It seems that my crossfades don't fade the signals, they actually raise the volume of the two where they meet to create an irritating harmonic resonance, making the tool useless. Have you ever ran across a bug like this? Checked the forum and couldn't find another relating tag. Using L8 with a quadcore (16g's). Thanks, Kimbone
    Reply
  • Peter Schwartz
    Posts: 545
    Joined: Sep 15th, 2007, 06:04
    Re: crossfades
    Weird one! Questions... - Do the crossfade shapes look normal? - Are you using equal power crossfader or a more novel shape (like X-S)? - What's the nature of the tracks that you're crossfading? (i.e., what kinds of sounds are they?) - Does this happen on all projects?
    Reply
  • Kimbone
    Posts: 18
    Joined: Nov 12th, 2007, 10:12
    Re: crossfades
    thanks for the replying, Ski...please forgive me for being brain-dead on this one...yes, you hit it with the novel shape....and thanks much for pointing out the obvious.
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: