macProVideo.com
Forums
  • msandm
    Posts: 72
    Joined: May 26th, 2011, 12:31
    Can't refresh waveform overviews
    Hi, Just recently the waveforms have stopped automatically showing up after I record something. Normally I could just go up and click the 'refresh overviews' button but now that option is greyed out and I can't have a visible waveform on the files... Any ideas? Thanks, Damian
    Reply
  • GaryHiebner
    Posts: 1434
    Joined: May 6th, 2007, 12:54
    Re: Can't refresh waveform overviews
    Have you tried converting it to a new audio file? Right click on the audio, then go to convert > convert to new audio file. This will create a new audio file of the region and will display the audio region correctly.
    Reply
  • msandm
    Posts: 72
    Joined: May 26th, 2011, 12:31
    Re: Can't refresh waveform overviews
    I have tried this and it doesn't make any difference. There is still nothing displayed. That still wouldn't solve the problem of them not displaying in the first place. Just seems weird since it always did and then suddenly stopped. I hadn't changed anything... thanks, Damian
    Reply
  • GaryHiebner
    Posts: 1434
    Joined: May 6th, 2007, 12:54
    Re: Can't refresh waveform overviews
    And the audio file plays back correctly? It just doesn't display correctly?
    Reply
  • GaryHiebner
    Posts: 1434
    Joined: May 6th, 2007, 12:54
    Re: Can't refresh waveform overviews
    What version of Logic are you running?
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: