macProVideo.com
Forums
  • Franklin County
    Posts: 5
    Joined: Feb 25th, 2011, 07:50
    How many samples in a region?
    Hello everyone, I am trying to figure out how to measure how many samples there are in a region, or any given space of time in a project. I know Pro Tools has a read out on the transport menu. Is there anything like that in Logic? Dave
    Reply
  • GaryHiebner
    Posts: 1434
    Joined: May 6th, 2007, 12:54
    Re: How many samples in a region?
    I think you can only do this in the Sample Editor windows. Double click the audio region to bring up the sample editor window. Then right-click the timeline and choose Samples. Now the timeline of the sample editor will show the samples length of the region. Hope this is helps and is what you mean.
    Reply
  • Franklin County
    Posts: 5
    Joined: Feb 25th, 2011, 07:50
    Re: How many samples in a region?
    Perfect. Thank you very much!
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: