macProVideo.com
Forums
  • Joe F
    Posts: 13
    Joined: Mar 31st, 2008, 02:25
    I can not sync soundtrack pro to logic
    I can't sync soundtrack pro to logic. After I send selection to be open in STP, it opens. All the process/effects works fine except it will not allow me to beat sync the delays. It says "disabled". Please help!!!
    Reply
  • Joe F
    Posts: 13
    Joined: Mar 31st, 2008, 02:25
    Re: I can not sync soundtrack pro to logic
    By the way I know it is capable to sync because it shows in TNT1 #68
    Reply
  • Joe F
    Posts: 13
    Joined: Mar 31st, 2008, 02:25
    Re: I can not sync soundtrack pro to logic
    Ok now I discovered that the beat sync does not work even when I use STP as a stand alone DAW. I guess this is not a Logic issue. Let me try the Soundtrack Pro thread.
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: