macProVideo.com
Forums
  • Xapemau
    Posts: 78
    Joined: May 24th, 2007, 01:20
    Logic Pro 8 and Mountain Lion
    Hi, I just bought Mountain Lion with my Logic Pro 8 and I have a problem with the Bounce channel, it has no inserts on output-1-2 .Next to the Bounce channel is the Master and it has inserts but only for mono and no sounds comes out when I try a plugin, if I want to put something like a compressor in it....How do I get the inserts back on this channel ,in stereo ? Thanks.I just finished a tune and I want to start mixing it.
    Reply
  • redlogic
    Posts: 65
    Joined: Feb 2nd, 2008, 03:43
    Re: Logic Pro 8 and Mountain Lion
    Sounds like you have a channel strip or plug-in set to [b]Surround[/b] format. If so, change the channel strip or plug-into mono or stereo.
    Reply
  • Xapemau
    Posts: 78
    Joined: May 24th, 2007, 01:20
    Re: Logic Pro 8 and Mountain Lion
    Thank you for your post red logic.I got it working now.
    Reply
  • Ezmp3
    Posts: 10
    Joined: Mar 24th, 2013, 01:43
    Message403
    Reply
  • Ezmp3
    Posts: 10
    Joined: Mar 24th, 2013, 01:43
    Message
    Reply
  • Ezmp3
    Posts: 10
    Joined: Mar 24th, 2013, 01:43
    Message130324-25925
    Reply
  • Ezmp3
    Posts: 10
    Joined: Mar 24th, 2013, 01:43
    Message 130324-25931 General 1508
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: