macProVideo.com
Forums
  • Bapuhao
    Posts: 39
    Joined: Apr 13th, 2013, 07:58
    Logic Pro 9- problems with Setting
    In the mixing window, just above Insertions and EQ there is :" Setting "- I have deleted by mistake in the section - ( Voice - Male vocal - Creamy voice ) . I have looked in the manual and couldn't find any place to reinitialize it back. There is something that says renialize but don't do anything. My question is there a way to get it back or it's gone forever. Thank you
    Reply
  • Christian L
    Posts: 1410
    Joined: Aug 7th, 2006, 11:50
    Re: Logic Pro 9- problems with Setting
    Do you have Time Machine or a backup? If not, write me through support and I will send you the Channel Strip Setting via email... [url]https://www.macprovideo.com/support/[/url] Cheers!
    Reply
  • Bapuhao
    Posts: 39
    Joined: Apr 13th, 2013, 07:58
    Re: Logic Pro 9- problems with Setting
    Time Machine sounds familiar - isn't a thing that I have in my Imac( Mountain Tiger OSX) application. What do you mean by channel strip since I use Pro Logic in french? I will let you know tomorrow. This is very nice of you. It makes life easier. Thank you.
    Reply
  • Christian L
    Posts: 1410
    Joined: Aug 7th, 2006, 11:50
    Re: Logic Pro 9- problems with Setting
    You could recover the deleted preset using Time Machine. If you don't use Time Machine, you should!!! It is an invaluable way to backup your files in the background... and save your life when you experience a hard drive crash! See these two videos for more info: [url]http://play.macprovideo.com/mac-osx-101-mountain-lion/35 [/url] [url]http://play.macprovideo.com/macos10101/78 [/url] The Creamy Voice Channel Strip Setting is simply your missing preset.... Write me through support and I will send it to you! Cheers! Christian
    Reply
  • Bapuhao
    Posts: 39
    Joined: Apr 13th, 2013, 07:58
    Re: Logic Pro 9- problems with Setting
    I have it on my Mac but never used it before. I will check the videos and I will write you trough support to get the link. I appreciate the time spending for my problem..
    Reply
  • Christian L
    Posts: 1410
    Joined: Aug 7th, 2006, 11:50
    Re: Logic Pro 9- problems with Setting
    If you've never activated Time Machine, you won't be able to restore the files. But I highly suggest that you activate it... You never know when you're going to need it!
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: