macProVideo.com
Forums
  • Vdrums
    Posts: 3
    Joined: Dec 14th, 2006, 11:51
    Vdrums and Logic Pro
    I want to play my beats into logic with roland kv30 kit what's the best way or setup for my macBpro.
    Reply
  • GaryHiebner
    Posts: 1434
    Joined: May 6th, 2007, 12:54
    Re: Vdrums and Logic Pro
    What MIDI interface are you using? Do you want to use the kits from your Roland KV30 or do you want to assign then to drums samples/kits in Logic?
    Reply
  • Vdrums
    Posts: 3
    Joined: Dec 14th, 2006, 11:51
    I have a Motu Fast midi interface but I can tell from what's going on at the rear of the KV30 I'll need something better. What interface would you use. I also have a RME fire face 800 that has midi but I just use it for audio. I've been away from recording for awhile mainly because of space and I want to record my on beats that I play for that natural feel with out bringing my acoustic set in the house waking people up when get an idea. So if it were you what's the best way to set it up as far as midi interfaces.
    Reply
  • Vdrums
    Posts: 3
    Joined: Dec 14th, 2006, 11:51
    I want to use both kits logic and the roland by playing the vdrum pads.
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: