macProVideo.com
Forums
  • Lokewyi
    Posts: 43
    Joined: Mar 17th, 2012, 05:30
    No Midi playback in logic Pro X
    For whatever reason in Logic Pro X anything midi will not playback, can't be heard at all. If a midi loop or a midi event is programmed my m audio midisport 4x4 midi out ABCD LEDs will all blink at the same time?? any suggestions?? Always much much appreciated!! Currently Im running OSX 10.9 Maverick & LPX 10.0.4
    Reply
  • GaryHiebner
    Posts: 1434
    Joined: May 6th, 2007, 12:54
    Re: No Midi playback in logic Pro X
    Is it happening in every Logic project or is it project specific? And what audio interface are you using with your Mac. Are you MIDI regions on Software Instrument tracks or MIDI tracks?
    Reply
  • Lokewyi
    Posts: 43
    Joined: Mar 17th, 2012, 05:30
    Gary - Only this project and the interface I'm using is the m audio midisport 4x4. Any midi tracks are being used only on midi not audio tracks. I guess I solved my problem by simply creating a new project and importing all the track information from my troubled project. Now I'm able to record midi without any problems. Much much appreciated!!!
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: