macProVideo.com
Forums
  • Ngoma in me
    Posts: 1
    Joined: Nov 13th, 2014, 04:59
    Mic rumbling not recording sound
    I have Logic pro x & apogee duet, the mic suddenly stopped working, it gives alot of rumbble (air) when we turn the mic volume up, but it does not record any audio, when we go to sysytem audio preferences of the osx lion system and we choose mic input , it says this line has no input signal but when we turn up the mic volume on the apogee system we see a signal( the rumbling), the are times when it captures wave signals and we see it but its just rumbling, at other times its just flat line and yet another time it has small wave forms but never any sound recording output, what caused it and what can we do to fix it. thank you
    Reply
  • GaryHiebner
    Posts: 1434
    Joined: May 6th, 2007, 12:54
    Re: Mic rumbling not recording sound
    What Mic are you using? Did the Mic work before? Make sure you have the input set to Mic and not Instrument on the Duet. You can check this on the Apogee Maestro software for the interface.
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: