macProVideo.com
Forums
  • Worumye
    Posts: 10
    Joined: Feb 14th, 2007, 03:54
    Logic X - Audio Take Folders no longer being created
    Logic Pro 10.10.7 OS X Yosemite 10.10.1 It was working correctly before, but now when I record over an existing audio track, a new take is no longer created - the existing take is replaced, and the take folder buttons are not shown in the new take. All I can find is that Logic auto creates a new take when recording over an existing track, but this is not happening. Can anyone help?
    Reply
  • Worumye
    Posts: 10
    Joined: Feb 14th, 2007, 03:54
    Re: Logic X - Audio Take Folders no longer being creat...
    This is now closed. In the Control Bar, there is a button with an X in it, the Replace button. This had accidentally been turned on & caused the audio recordings to be replaced, rather than creating a new take, each time a new recording was made over the existing audio file.
    Reply
  • Christian L
    Posts: 1410
    Joined: Aug 7th, 2006, 11:50
    Re: Logic X - Audio Take Folders no longer being creat...
    Hi Chas, Thanks for posting the solution to your problem. This can be useful to other users. Cheers! :)
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: