macProVideo.com
Forums
  • ap5162
    Posts: 2
    Joined: Apr 9th, 2008, 05:56
    Logic and 002
    Hello everyone, I'm new to this site and I must say that it is great so far. Just got my macbook pro and thought I was going to use my 002 and pro tools, but leopard still doesn't support it. I've moved to logic express and was wondering if someone could help me get my 002 up and running in Logic. Thanks!!!!!
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: Logic and 002
    Hi ap5162, Welcome to the MacProVideo forums! Do check out the Logic 101 video tutorial - it will get you up and running extremely quickly and enjoyably (IMHO): [url]http://www.macprovideo.com/tutorial/Logic8101[/url] To set up Logic and your 002, make sure you have the latest drivers for your 002 and in Logic choose: Logic Express > Preferences > Audio There is a selection for Device. Choose your 002 from the drop down list, click OK and you're away! If you have any more questions do post again! Take care Rounik
    Reply
  • ap5162
    Posts: 2
    Joined: Apr 9th, 2008, 05:56
    Re: Logic and 002
    Thanks so much!!!!! That really helped, I'm up and running!!!!!
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: