macProVideo.com
Forums
  • benjamin
    Posts: 19
    Joined: Jan 4th, 2008, 06:50
    Logic Pro 8 and MOTU 828 mk3
    Hello, I'm just a new guy to Logic Pro 8. I am going to buy a firewire digital interface at around US$800. Knowing that MOTU has already released 828 mk3, can anyone tell me more about that? Is that 'compatible' to LP8? Does it make good sound for LP8? If I try to use the effect from 828 mk3 instead of LP8, would it be a wise decision to lower the burden of my Macbook Pro CPU? Thanks!!!
    Reply
  • VanDyck
    Posts: 37
    Joined: Sep 25th, 2007, 05:25
    Re: Logic Pro 8 and MOTU 828 mk3
    I don't have a mk3. But I have used an 828mkll since 2004 and it has been a rock-solid piece of equipment. First with DP, (even worked with Cubase VST 32/OS9 on a G4.) Absolutely problem-free with Logic Studio! MOTU makes very versatile, stable hardware that is compatible with a wide range of operating systems both Mac and PC. An Apogee Duet sounds sweeter, but the 828 provides more diverse options for connecting various types of equipment. Cheers
    Reply
  • benjamin
    Posts: 19
    Joined: Jan 4th, 2008, 06:50
    Re: Logic Pro 8 and MOTU 828 mk3
    Just got a brand new 828 mk3, so exciting. It sounds great when I turned the rom play in my JV1080 and Virtuoso 2000. However, when I run my project in Logic Pro 8, it's funny to find that I could only hear the external midi devices but no software instruments. The 'Out' LED was on but I just couldn't hear anything. I tried to play my iTunes songs, it got great sound. So, can anyone help me, please?
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: