macProVideo.com
Forums
  • ben37
    Posts: 37
    Joined: Aug 14th, 2011
    Please Help! Mackie Control Problem
    So I went through the steps to set up Maschine through Mackie control in Logic. I created the 8 new tracks in Logic but only tracks 2-8 showed up white, indicating they were midi'd by Maschine. Then I opened a new project, tried again, now, all 8 tracks show up with white to the left. But, for some reason, the volume knob for track 1 adjusts track 2! track 2 adjusts 3, etc.. and knobs 7 and 8 both adjust 8. How do I undo the setup and try again? How do I fix this? Thanks!!
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006
    Re: Please Help! Mackie Control Problem
    Hi Ben, I don't have Maschine to hand but I believe you simply need to go to Logic Pro > Preferences > Control Surfaces and delete the control surface setup there... or have you checked out these Maschine articles here. They might be able to give you more info until I get my hands on Maschine: [url]http://www.macprovideo.com/hub/search?query=maschine[/url] Cheers! Rounik
    Reply
You must be logged in to post a reply
Subscribe to receive an email for each new post on this thread. Please login
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: