macProVideo.com
Forums
  • Paul Annis
    Posts: 7
    Joined: Nov 7th, 2008
    Re: MOTU 828 mk3 & Logic Pro 8...
    Hi, thanks for the response. I have checked in the Audio/MIDI set-up and thats a weird one. I configured it to use main outs 9-10 however it seems to revert back to analog 1-2 when using Logic? The general feedback I've been getting is that this is a issue with logic as the 828Mk3 works fine with OSX, so hopefully a logic update in the near future will resolve the issue. It does seem a bit of a strange issue and I can see others are having smilier or the same problems. The easy quick fix is to swap over the MOTU setting to to mirror main outs 1-2 with analog outs 1-2, just have to swap this setting round for listing to itunes or using any other app. I'm going to see if it's the same with mainstage & soundtrack pro later on today. Cheers Paul
    Reply
  • Gip
    Posts: 1
    Joined: Dec 3rd, 2009
    Re: MOTU 828 mk3 & Logic Pro 8...
    Lou, you are the man! I had the same issue.
    Reply
You must be logged in to post a reply
Subscribe to receive an email for each new post on this thread. Please login
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: