macProVideo.com
Forums
  • Zyfedoi
    Posts: 10
    Joined: Nov 13th, 2008, 06:15
    KeyNote - video loop not exporting correctly
    Hi, I'm using a video loop in my presentation. I'm experiencing two issues as I do this: 1. the loop will 'stall' at times throughout the presentation 2: when I export my presentation as video, the video loop will stop looping (left with static image) a few minutes into the presentation. Are there video keynote settings that I should be aware of? thought...anyone?
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: KeyNote - video loop not exporting correctly
    Hi GearHead, What format of video are you using? Also, how long is said video? Thanks :)
    Reply
  • Zyfedoi
    Posts: 10
    Joined: Nov 13th, 2008, 06:15
    Re: KeyNote - video loop not exporting correctly
    Hi, the video is about 14 sec. the format is m4v
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006, 08:13
    Re: KeyNote - video loop not exporting correctly
    Try converting it into a H.264 mov file. You can do this in Quicktime X or iMovie...
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: