macProVideo.com
Forums
  • Segejee
    Posts: 261
    Joined: Nov 10th, 2006, 11:49
    Sending Clips to Motion
    I sent a clip to Motion 3 from FC6 and when I play a clip in Motion the video is very choppy. Whats Wrong?
    Reply
  • Hisham
    Posts: 70
    Joined: Nov 6th, 2006, 03:47
    Re: Sending Clips to Motion
    you maybe running out of RAM. How much do you have? Also close all unnecessary applications that eat your RAM. Good luck.
    Reply
  • Jim Kanter
    Posts: 81
    Joined: Jun 18th, 2007, 11:47
    Re: Sending Clips to Motion
    Can you tell us more about your system? CPU? RAM? Video Card and VRAM? Hard Drives used? Other applications that are open at the same time? Motion is much more demanding on video than the other apps and having the right hardware makes a HIUG difference.
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: