macProVideo.com
Forums
  • Gezynyo
    Posts: 5
    Joined: Apr 9th, 2012, 01:43
    problems with transitions in Final cut express
    Normally when I doubleclick between two clips I can choose the default transition, but now, all that happens when I double click is that a menu appears with the first two commands being "clip time" and "source time", underneath these several others follow, but not the option to add a transition, why? I do have enough material on each side of the place where the transition shall appear, so the issue is not that. Anyone knows what to do? yours Jackdaw p.s. I cannot add a transition using the normal menu either.
    Reply
  • Gezynyo
    Posts: 5
    Joined: Apr 9th, 2012, 01:43
    Re: problems with transitions in Final cut express
    Problem solved. I did not have enough media handles. Found good help on: http://www.today.plus.com/fce/
    Reply
  • BenB
    Posts: 501
    Joined: Feb 14th, 2011, 04:27
    Re: problems with transitions in Final cut express
    One thing FCP X is amazing for. It actually tells you right away. Consider the upgrade, seriously.
    Reply
You must be logged in to post a reply
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: