macProVideo.com
Forums
  • davidgion
    Posts: 41
    Joined: Nov 21st, 2007
    DAVID I MOVIE
    WELL GUYS I've tried everything but removing HD 6 any comments before I gohead and trash it?DAVID it is a pitty cause I do love both and for a while they were both working...something must have happend ...
    Reply
  • Rounik Admin
    Posts: 8713
    Joined: Dec 16th, 2006
    Re: DAVID I MOVIE
    Are you sure there's nothing you installed since they were both working together? Have you done this: Go to this location: HD/Users//Library/Preferences Find the file titled "com.apple.iApps.plist" and drag it onto the desktop. Now try to start iMovie. If it works you can drag the com.apple.iApps.plist to the trash. Otherwise re-installing should work! Rounik P.S. Please try and keep your posts about the exact same issue in the same thread. It's easier for others to find later, and easier for others to keep track of what suggestions have been given and taken and what worked and didn't work. Cheers ;)
    Reply
You must be logged in to post a reply
Subscribe to receive an email for each new post on this thread. Please login
Recent Threads
Recent Posts
Feedback
Course Advisor
Don't Know Where To Start?
Ask A Course Advisor
Ask Us!
Copy the link below and paste it into an email, forum, or Facebook to share this with your friends.
Make money when you share our links
Become a macProVideo.com Affiliate!
The current affiliate rate is: 50%
Classes Start Next Week!
Live 8-week Online Certification Classes for: